Om oss

Dahlia startades av två bästa vänner som brann för det kreativa, färg och form och för inre ro och livskvalité. Båda har lång erfarenhet av att måla och skapa. När den gamla favoritbutiken var till salu fanns det ingen tvekan om varthän det lutade – en ny butik var född.

Ramverkstaden som vi bedriver är den tidigare Mårlinds och som funnits i lokalen sen 1938. Vi fortsätter att föra deras arbete vidare om än i lite modernare tappning.

För oss handlar allt vi gör om hantverk och kvalitet, och våra kunder är viktiga för oss – unika i sina önskemål och tankar. Därför är vi mycket måna om att aldrig lämna ifrån oss något som inte är perfekt, att alltid ge dig som kund det där lilla extra i både vår service och vårt utbud.

För oss är återanvändning en självklarhet och ger underlag till nya projekt, nya möjligheter och vi vill gärna att våra produkter ska vara miljövänliga och rättvisemärkta.

Vi kommer till nu till våren 2017 även att börja med kursverksamhet där vi vill dela med oss av all vår erfarenhet och kunskap om att måla och skapa.

Varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss här på sidan!